Diputació de Barcelona is a local government institution that promotes the progress and well-being of the citizens of its territorial area: the Catalan region of Barcelona, 311 municipalities in a network, which represents 24% of the total area of Catalonia and 74 ,4% of the total Catalan population (more than five and a half million people). It acts directly by providing services and, above all, in cooperation with the city councils.

Diputació de Barcelona bought our first TV series through its subsidiary, “Xarxa de Televisions Locals”. This business began in 2008, when Albert Fuguet and Susana Crestelo founded Ganxoo Media branded as “BAUDpro”, and lasted until 2010, with the global economic crisis:

 

Circòpates (2008-2010)

Sèrie de reportatges per televisió de 3 temporades, emeses els anys 2008, 2009 i 2010 a tots els canals de TV i plataformes digitals de la XAL. L’objectiu del projecte és acostar al públic els artistes del circ contemporani de Catalunya i divulgar aquesta art escènica entre la ciutadania.

De 8 a vuit (2009)

Sèrie de reportatges per televisió emesa l’any 2010 a tots els canals de TV i plataformes digitals de la XAL. L’objectiu del projecte és fomentar l’emprenedoria entre els ciutadans, educar en economia domèstica i trencar els estigmes sobre la difícil relació entre emprendre i conciliar vida personal/familiar.

100 grams d’arsènic (2009)

Sèrie en càpsules per TV que il·lustra, en format de videoart d’autor, receptes de cuina que apareixen a algunes de les obres més conegudes de la novel·la negra internacional.

Lletraferits (2009)

Sèrie en càpsules per televisió que forma part d’una estratègia per a impulsar la lectura entre la ciutadania. Cada capítol il·lustra un relat d’un escriptor del gènere negre/policíac. La posada en pantalla consta d’un narrador que explica la història en qüestió als diferents llocs on se situa la trama. La recreació televisiva té a les localitzacions i al recurs del còmic el seu punt diferenciador. En cap moment s’hi mostren actors reals, a excepció del narrador del programa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 5 =